top of page

ØNSKELISTE

Dersom du ønsker å gi oss en gave har du kommet til rett sted. På denne siden vil du finne en liten ønskeliste. Likevel - det er absolutt ikke nødvendig med en gave. Det viktigste for oss er at du kommer og feirer sammen med oss den 1. juli. Det gleder vi oss skikkelig masse til. 

Dersom du ønsker å legge fra deg en eventuell gave eller andre ting før vielsen eller cruiset, er det åpent på Brattrein Hotell fra kl.11:30.

IMG-1273.jpg

ET BRIDRAG TIL BRYLLUPSREISEN

I juli pakker vi koffertene og reiser på en vaskekte bryllupsreise til Portugal. Vi blir takknemlige og glade for bidrag til vår første ferietur som mann og kone.

​Kontonummer: 2610 36 36867

NYE MINNER

Det beste minnet fra 2022 ble utrolig nok en tur til Langesund som vi aldri kommer til å glemme. Når vi nå offisielt og formelt gir hverandre vårt "ja", ser vi frem til en tid der vi vil skape mange gode minner og opplevelser - med hverandre og med venner og familie. Denne sommeren legger Jens endelig skolebøkene på hylla, og det blir førstepri for oss begge å nyte livet en stund. Vi vil bruke tiden som nygifte til å glede oss til og over både de store og små opplevelsene. På ønskelista står derfor

·       konsertbilletter, teaterbilletter

·       gavekort hos de historiske hoteller

·       gavekort hos Ticketmaster

·       spennende, fine eller koselige overnattinger

·       gavekort til ditt favorittsted, favorittrestaurant eller favorittopplevelse

IMG-3470.jpg
IMG_7812.jpg

NOE TIL HVERDAGEN

denne listen finner du noen ting vi ønsker oss. Den består av stort og smått som vi enten trenger eller ønsker oss. Felles for alle tingene er at de vil bli en del av vår nye hverdag som mann og kone (!!!).

bottom of page