top of page

ØNSKELISTE

Dersom du ønsker å gi oss en gave har du kommet til rett sted. På denne siden vil du finne en liten ønskeliste. Likevel - det er absolutt ikke nødvendig med en gave. Det viktigste for oss er at du kommer og feirer sammen med oss den 1. juli. Det gleder vi oss skikkelig masse til. 

IMG-3707.jpg

NOE TIL HVERDAGEN

I denne listen fra Christiania Glasmagasin har vi registrert noen ting vi ønsker oss. Den består av stort og smått som vi enten trenger eller ønsker oss. Felles for alle tingene er at de vil bli en del av vår nye hverdag som mann og kone (!!!).

IMG-3470.jpg

ET BIDRAG TIL BRYLLUPSREISEN

I juli pakker vi koffertene og reiser på en vaskekte bryllupsreise til Hellas. Vi blir takknemlige og glade fo bidrag til vår første ferietur som mann og kone.​Kontonummer:

IMG-3470.jpg

NYE MINNER

Det beste minnet fra 2022 ble utrolig nok en tur til Langesund som vi aldri kommer til å glemme. Når vi nå offisielt og formelt gir hverandre vårt "ja", ser vi frem til en tid der vi vil skape mange gode minner og opplevelser - med hverandre og med venner og familie. Vi elsker å dra på konserter, turer og severdigheter - og nå som Jens endelig legger skolebøkene på hylla blir det førstepri for oss begge å nyte livet en stund. Vi vil bruke tiden som nygifte til å glede oss til og over både de store og små opplevelsene. På ønskelista står derfor

gavekort hos Ticketmaster

 konsertbilletter, teaterbilletter

gavekort hos de historiske hoteller

gavekort til ditt favorittsted, favorittrestaurant eller favorittopplevelse

 

bottom of page